Werkwijze

Transparant voorstel
Buro Tönjes houdt van helder. In offertes worden doelstellingen en verwachtingen overzichtelijk verbonden met activiteiten. Zo is in één oogopslag duidelijk wie welke verantwoordelijkheid draagt en waarop aanspreekbaar is. Een offerte zonder transparant overzicht van tijdinvestering en kosten is bij Tönjes ondenkbaar, net als budgetoverschrijding zonder uitdrukkelijke toestemming van de opdrachtgever.

Op de werkvloer
Buro Tönjes helpt u om op managementniveau -samen met uw mensen- echte verbetering te realiseren. Met de ingrediënten uit coaching, advies, training en projectmanagement, die het beste bij uw organisatie passen.
Dynamisch en doelgericht gaan we op zoek naar de mogelijkheden en talenten van uw medewerkers. Geen snel recept voor symptoombestrijding, maar duurzame versterking van uw organisatie, waarbij empowerment de leidraad is.

Samen delen
Als ondernemer kent Hans Tönjes de risico’s waar zijn opdrachtgevers in projecten tegenaan kunnen lopen. Hij wil daar graag in delen. Wanneer opdrachtgever en opdrachtnemer samen enthousiast raken over een project en samen het succes vieren, behoort men – volgens Tönjes – ook samen een tegenvaller te incasseren.

Kostenplaatje
Heeft uw organisatie behoefte aan ondersteuning en wilt u meer weten over hoe u dit financieel kunt inbouwen? Praat eens met Buro Tönjes. Wij vertalen uw vraag naar een concreet voorstel en bieden desgewenst deeloffertes aan, zodat de financiële kant van de zaak overzichtelijk blijft.

Kan ik je helpen?

Hans Tönjes
Eigenaar

Burg. van Oordtstraat 13
3851 JS Ermelo
info@tonjes.nl
06 - 53 48 38 28

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag meer weten over Buro Tönjes en de mogelijkheden? Neem gerust contact op via onderstaand formulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op Over Buro Tönjes