Kunt u de vragen van uw cliënten niet altijd volledig beantwoorden? Zou samenwerking met een collega uit een andere sector een welkome aanvulling op uw zorgaanbod zijn? Ziet u op tegen de voetangels en klemmen die op uw pad komen wanneer u intersectorale samenwerking zoekt? Vraagt u zich af wat er nodig is op het gebied van regelgeving en werkprocessen of zoekt u naar mogelijkheden om culturen te overbruggen? Uw antwoord op die vragen is Buro Tönjes.

Spil in intersectorale netwerken
Hans Tönjes stond onder andere aan de wieg van de intersectorale netwerken waarin de GGZ, jeugdhulpverlening en LVG-instellingen elkaar wisten te vinden. Als buitendocent droeg hij kennis en ervaring over organisatienetwerken aan talloze studenten van de Antwerp Managementschool en de Tias Businessschool. 

Oplossingen van binnenuit
Met kennis van al die zorgsectoren en gevoel voor de eigenheid van instellingen, gaat Buro Tönjes altijd op een diplomatieke en creatieve manier te werk. Tönjes’ aanpak is het beste te omschrijven als resultaatgericht, vasthoudend en doortastend.

Interesse in onze aanpak?
Of meer informatie over het onderzoek dat Buro Tönjes naar netwerken in de zorg heeft gedaan? Bel ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Kan ik je helpen?

Hans Tönjes
Eigenaar

Burg. van Oordtstraat 13
3851 JS Ermelo
info@tonjes.nl
06 - 53 48 38 28

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag meer weten over Buro Tönjes en de mogelijkheden? Neem gerust contact op via onderstaand formulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op Over Buro Tönjes