Over Buro Tönjes

Thuis in verschillende werelden
Gedragswetenschapper en orthopedagoog Hans Tönjes beweegt zich moeiteloos in verschillende werelden. Door de jaren heen leverde dit hem een kleurrijke schat aan werkervaring op, die hij graag effectief inzet voor zijn cliënten. Als Master Health Administration, volgt Hans Tönjes ontwikkelingen in de zorg op de voet. Hij voelt zich daarbij vooral aangetrokken door complexe vragen en uitdagingen op organisatieniveau.

Creatief richting doel
Creatief en waar nodig onorthodox in het bedenken van strategische oplossingen, dat is Buro Tönjes. Altijd met een scherp oog voor haalbaarheid. Buro Tönjes vertaalt kwaliteit naar het creëren van de juiste balans tussen doeltreffende hulpverlening en een doelmatige bedrijfsvoering.

Bundelen van krachten
Buro Tönjes zoekt altijd oplossinggericht naar mogelijkheden om een organisatie te versterken. Buro Tönjesgebruikt de tijdelijke aanwezigheid om beschikbare expertise te mobiliseren, kennis over te dragen en waar nodig aan te trekken. Tegelijkertijd creëert het vormen waarmee de ontwikkelkracht ook na vertrek benut blijven, om te borgen dat het afgeronde project succesvol continueert.

Fellowship
Wanneer u Buro Tönjes inschakelt verbindt u zich met Hans Tönjes en met zijn uitgebreide netwerk. In de verkenning van de opdracht zoeken we samen naar wat het beste past bij de vraag. Pas dan kiest u voor Hans of voor een aanbeveling uit zijn netwerk. 

Kan ik je helpen?

Hans Tönjes
Eigenaar

Burg. van Oordtstraat 13
3851 JS Ermelo
info@tonjes.nl
06 - 53 48 38 28

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag meer weten over Buro Tönjes en de mogelijkheden? Neem gerust contact op via onderstaand formulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op Over Buro Tönjes