Wat is nieuw(s)...

Nieuws

Veel meer dan dagbesteding

Na een succesvol project bij STEVIG in Oostrum waar de klassieke dagbesteding werd omgevormd naar daginvulling en arbeidstraining met een naadloze aansluting met werk en leerbedrijven in de omgeving is Hans Tönjes nu in Zwolle aan de slag. 

Strategiedag Youké Sterke Jeugd

Tijdens de geanimeerde strategiedag van jeugdzorgaanbieder Youké Sterke jeugd was Hans Tönjes een van de tafelheren aan de netwerktafels in het Word Cafe. 

 

Hans Tönjes inspireert conferentie Jeugd Werkt Noord Holland

Op 18 maart was Hans Tönjes inleider op de conferentie Jeugd Werkt, een initatief van het Regionaal Platform Arbeidstoeleiding in Noord Holland.

Mentale begeleiding talentvolle voetballers

Een professioneel uitstapje was de masterclass mentale coaching die Hans Tönjes onlangs voor de voetbalclub in zijn eigen dorp verzorgde. Voor een gehoor van 25 selectietrainers en stafleden presenteerde Hans het belang van mentale begeleiding van talenten. 

Intersectorale Spoedhulp voor Jeugd in Noord-Brabant

Net voor Kerst tekenden 15 zorginstellingen in het Zuid-Oosten van Noord-Brabant de intentie om zich met elkaar verantwoordelijk te maken voor de Spoedhulp voor Jeugd. 

 

Masterclass Organisatienetwerken 2014

Over enkele weken start de excecutive masterclass organisatienetwerken in Tilburg. Op dit moment worden nieuwe inzichten verwerkt en worden de laatste details ingevuld. 

Inspiratie MT Trajectum

Tijdens de koersdagen van het MT van Trajectum mocht Hans Tönjes een ochtend sparren over het thema multi-organisatienetwerken. In de dynamische provincie Utrecht waar acht jeugd en opvoedhulporganisaties actief zijn zoekt Trajectum haar weg. Met de kennis over nieuwe cliënten en de werking van slimme netwerken zal deze zoektocht nog succesvoller zijn.

Emergis GGz Zeeland

Op woensdag 8 februari verzorgt Hans Tönjes een bijdrage aan de beleidsdag van Emergis. Met management en professionals worden aan de hand van netwerktheorieën verschillende samenwerkingsscenarios uitgewerkt.

Federatie Opvang

Tijdens de Werkconferentie Koers Vrouwenopvang zal Hans Tönjes een workshop voor de directies verzorgen.

Hans Tönjes spreker op afscheid bestuurder Cardea Leiden

Tijdens het afscheid van Marianne Harten mag Hans Tönjes een keynote over zorgnetwerken verzorgen. Marianne Harten neemt afscheid als bestuurder van Cardea Jeugdzorg. 

Buro Tönjes gaat over de grenzen

Buro Tönjes verzorgt op woensdag 16 februari een mastercourse aan de Antwerpse Management School.

Hans Tönjes dagvoorzitter

Hans is door het Intersectorale Zorgprogramma Gedragsstoornissen Overijssel gevraagd om als dagvoorzitter op te treden tijdens haar werkconferentie op 11 februari.

Buro Tönjes sponsort ook in 2011 Duchenne Heroes

In 2010 heeft Buro Tönjes diverse projecten financieel gesteund. Daarbij was het project van Martin Leijen voor Duchenne Heroes wel heel bijzonder.

Mastercourse Oplossingsgericht management en coaching

Omdat kennis vergaren een voorrecht is heb ik me ingeschreven voor een korte Mastercourse van Saxion en SOLT.E.A.M. van Louis Caufmann.

Nieuwe huisstijl

De start van Hans Tönjes als vrijgevestigde adviseur was zo voortvarend dat het ontwikkelen van een website er bij in schoot. Daar is nu verandering gekomen met de presentatie van de huisstijl van Buro Tönjes.